Dierenschilderijen

Mijn naam is Paulien Janssen en ik maak met veel plezier dierenschilderijen van allerlei dieren. Hiervoor gebruik ik olieverf en soms pastelkrijt. 

Op deze site kunt u de schilderijen bekijken die ik sinds 2007 heb gemaakt, het is mijn online portfolio. 

Liefde voor dieren is bij mij er met de paplepel ingegoten. Met ons gezin gingen we vaak naar de dierentuin, wildpark, kinderboerderij of circus. Ook thuis hebben we altijd dieren gehad. Die dierenliefde uit ik nu door het maken van  schilderijen, ze zijn mijn favoriete onderwerp !

mus mussen vogelschilderij schilderijijsvogel vogelschilderij schilderijgeiten geitjes geitenschilderij schilderij

 

In 1986 ben ik begonnen met schilderen en heb van vele kunstenaars les gehad o.a. van de bekende koeienschilder Wiebe van der Zee en de Engelse dierenkunstenares Melanie Phillips. Ook heb via the London Art College mijn diploma " Pet Portraits " behaald.

Door de jaren heen heb ik vele schilderijen verkocht, ook buiten de Nederlandse grenzen. Zo hangt er werk van mij in Duitsland, Frankrijk, Belgie en zelfs in China en Thailand.

opruiming hondenschilderijen schilderij berner sennenschilderij boxer hond opruiming hondenschilderijkat pers perzische kat schilderij kattenschilderij

In de rubrieken OPRUIMING hond of kat  kunt u voor een leuke prijs een hondenschilderij kopen. Ik ruim deze schilderijen op omdat ik helaas geen opdrachten meer kan doen.

dierenschilderij

Mocht u nog vragen hebben , aarzel dan niet en stuur me een berichtje.

 

Misschien tot ziens !

Paulien Janssen